Tarieven

 

Paard € 70,- per fysiotherapie behandeling

€ 60,- per manuele lymfedrainage

Ander diersoort Kosten in overleg

 

Bovenstaande tarieven zijn incl. BTW (21%)

De behandelkosten zijn tevens incl het eventuele gebruik van tape, naalden of massage gel.

 

Reiskosten.

Ik behandel uw paard bij u thuis of op stal. Wanneer er meer dieren op dezelfde locatie behandeld worden, kunnen de reiskosten gedeeld worden door de eigenaren.

De afstand wordt berekend via Google Maps vanaf Zevenhuizen (centraal gelegen in het noorden van NL, dichtbij de A7). De kosten worden afgerond in hele euro’s in het voordeel van de klant.

 

Afstand (enkele reis) Kosten

0-20km Geen

> 20km €0,25 per kilometer

 

Betaling alleen contant en direct na behandeling af te rekenen. Mocht u ook graag een factuur willen dan kunt u dit vooraf of tijdens de behandeling aangeven.

 

 

Algemene voorwaarden.

Annuleren van een afspraak.

Een afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 24u vantevoren. Mocht u daarna de afspraak annuleren dan ben ik genoodzaakt 50% van het bedrag in rekening te brengen, tenzij in overleg anders wordt besloten. Mocht u een afspraak vergeten zijn en ik voor niks kom, worden zowel de behandelkosten als de reiskosten doorberekend.

 

Betaling.

Betaling is alleen contant mogelijk. Mocht u, om welke reden dan ook, toch op factuurbasis willen betalen, dan dient dit bij het maken van de afspraak aangegeven te worden en gaat altijd in overleg.

De factuur dient binnen de hierop aangegeven betalingsperiode betaald te worden.

 

Verzekeringen.

Er zijn meerdere dierenverzekeringen.

Heeft u uw dier verzekerd, dan is het raadzaam om in de polis na te kijken of de fysiotherapiebehandeling (deels) vergoed wordt. Mocht u voor de verzekering een verslag van de onderzoeksresultaten en de behandeling nodig hebben, dan zal ik deze per email aanleveren.

 

Eigen risico.

Het fysiotherapeutische onderzoek en de hierop volgende behandeling(en) gaan in overleg maar zijn altijd voor eigen risico van de eigenaar, of de persoon die op het moment van de behandeling het dier begeleid.

 

Behandelvoorwaarden.

Om de tijd optimaal te gebruiken, is het gewenst dat het dier schoon en droog klaar staat.

Voor het bewegingsonderzoek is het van belang dat er ruimte is waar ik het paard even kan zien lopen, zowel op de rechte lijn (verhard) als op de volte (zacht, evt ook verhard).

 

Privacywet.

Volgens de wet ben ik verplicht bepaalde (persoons)gegevens te verzamelen en op te slaan. Deze gegevens worden uitsluitend voor administratieve doeleinden gebruikt en zullen niet worden gedeeld met onbevoegden.

Mocht het nodig zijn uw gegevens te gebruiken in communicatie met derden zoals bijvoorbeeld andere behandelaars, dan vraag ik daar altijd uw toestemming voor.

Mocht u bezwaar hebben tegen het gebruik van uw gegevens, laat mij dit dan weten.

 

Contactgegevens: 06-23161443 info@dierfysioanneloes.nl