Tarieven

Onderstaande tarieven zijn incl. BTW (21%)

 

Paard € 65,- per behandeling

Hond € 50,- per behandeling

 

Reiskosten.

Ik behandel uw paard of hond bij u thuis of op stal. Wanneer er meer dieren op dezelfde locatie behandeld worden, kunnen de reiskosten gedeeld worden door de eigenaren.

De afstand wordt berekend via Google Maps vanaf Nietap (tussen Roden en Leek, centraal gelegen in het noorden van NL, dichtbij de A7). De kosten worden afgerond in hele euro’s in het voordeel van de klant.

 

Afstand (enkele reis) Kosten

0-20km Geen

> 20km €0,20 per kilometer

 

Betaling alleen contant en direct na behandeling af te rekenen. Mocht u ook graag een factuur willen dan kunt u dit aangeven.

 

 

Algemene voorwaarden.

Annuleren van een afspraak.

Een afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 24u vantevoren. Mocht u daarna de afspraak annuleren dan ben ik genoodzaakt 50% van het bedrag in rekening te brengen, tenzij in overleg anders wordt besloten.

 

Betaling.

Betaling is alleen contant mogelijk. Mocht u, om welke reden dan ook, toch op factuurbasis willen betalen, dan dient dit bij het maken van de afspraak aangegeven te worden en gaat altijd in overleg.

De factuur dient binnen de hierop aangegeven betalingsperiode betaald te worden. Hierna volgt een aanmaning. Bij uitblijvende betaling ben ik genoodzaakt andere stappen te ondernemen.

 

Verzekeringen.

Er zijn meerdere verzekeringen voor zowel hond als paard.

Heeft u uw dier verzekerd, dan is het raadzaam om in de polis na te kijken of de fysiotherapiebehandeling (deels) vergoed wordt. Mocht u voor de verzekering een verslag van de onderzoeksresultaten en de behandeling nodig hebben, dan zal ik deze per email aanleveren.

 

Eigen risico.

Het fysiotherapeutische onderzoek en de hierop volgende behandeling(en) zijn voor eigen risico van de eigenaar, of de persoon die op het moment van de behandeling het dier begeleid.

 

Behandelvoorwaarden.

Om de tijd optimaal te gebruiken, is het gewenst dat het dier schoon klaar staat. In het geval van een hond, graag ook even kort uitgelaten vooraf.

Voor het bewegingsonderzoek is het van belang dat er ruimte is waar ik het dier even kan zien lopen, zowel op de rechte lijn (verhard) als op de volte (zacht, evt ook verhard).

 

 

Contactgegevens: 06-23161443 info@dierfysioanneloes.nl